Az aktuális árakról érdeklődjön itt!
Jelenleg nincs belőle.
Érdeklődjön, rendeljen előre!
Elérhetőség, térkép »
Kiszállítással kapcsolatban
kérjük olvassa el feltételeinket.
Bővebb infó »
Fehér eperfa gyümölcse lekvárnak és pálinka alapanyagnak kiváló. Talajban nem válogat, gyors növekedésű fa. Termése a faeper vagy eper. Az eperfát egyes vidékeken szederfaként ismerik, gyümölcsét pedig szedernek mondják.
Nyersen fogyasztható, bár a leszedett gyümölcsöt néhány órán belül fel kell használni, mert hamar elveszíti friss zamatát. Befőttként, vagy mélyhűtve tárolható, gyümölcslevek, mártás, lekvár, szörp, a fehér eperfa termése pálinka és aszalványkészítésre, a fekete eperfáé gyümölcsborkészítésre is alkalmas.
Rosales | Moraceae | Morus alba 'Pendula' | |
Rózsafélék rendje | Eperfafélék családja | Csüngő fehér eperfa |
2151 Fót, Ibolyás utca 1. | |
(+36 27) 737 535 | |
(+36 30) 581 24 44 | |
info@karkusfaiskola.hu | |
(+36 70) 223 51 98 | |
(+36 20) 33 44 819 |
Karkus faiskola© 1983-2024.